گزارش رئیس سازمان دامپزشکی در مورد آنفلوانزای پرندگان به مجلس

گزارش رئیس سازمان دامپزشکی در مورد آنفلوانزای پرندگان به مجلس
رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: با توجه به انتظاراتی که از سازمان دامپزشکی در مورد کنترل و پیشگیری از بیماری‌های انسان و دام وجود دارد باید بخشی از اعتبارات درمان، وزارت بهداشت به سازمان دامپزشکی اختصاص یابد.
علی ایران‌پور عضو کمیسیون کشاورزی درباره حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در کمیسیون کشاورزی و ارائه توضیحات رئیس این سازمان در مورد بیماری آنفلوانزای پرندگان گفت: این یک بیماری مشترک بین انسان و پرندگان است که علاوه بر خطرات انتقال این بیماری به انسان بروز آن در بین طیور می‌تواند لطمات مالی قابل ملاحظه‌ای را به دست‌اندرکاران این صنعت وارد کند.
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی باید به جای درمان بیماری‌ها به فکر پیشگیری باشد، افزود: بروز آنفلوانزای پرندگان در بین جمعیت بومی طیور مازندران و گیلان خسارتی به مرغداران منطقه وارد کرده و روز گذشته هم رئیس سازمان دامپزشکی برای ارائه توضیحاتی پیرامون این مسئله در کمیسیون کشاورزی حضور یافت.
ایران‌پور اظهار داشت: اگرچه سازمان دامپزشکی کشور در مقابل  شیوع و انتشار بیماری‌های مختلف دام ، طیور و بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان مسئول است اما نباید از این مسئله غافل بود که باید در حد توان از این سازمان انتظار داشت.
وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور یک سازمان مستقل نیست و زیر مجموعه‌‌ای از وزارت جهاد کشاورزی با بودجه محدود است، اما انتظاراتی که از این سازمان داریم فراتر از توان واقعی آن است.
عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام کم نیست و در اکثر مواقع بیماری‌های دام انسان را هم درگیر می‌کند، گفت: اما با این وجود اعتبارات حوزه درمان و بهداشت فقط در حوزه وزارت بهداشت است.
ایران‌پور بیان داشت: باید بخشی از اعتبارات وزارت بهداشت در سازمان دامپزشکی متمرکز شود زیرا نباید اجازه داد که یک بیماری در جمعیت دامی شیوع یابد بعد به انسان منتقل شود و سپس وزارت بهداشت با تخصیص هزینه به درمان آن بپردازد.
وی افزود: علاوه بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی حداقل اعتبارات را به این سازمان می‌دهد دولت هم از آنجا که این سازمان زیر مجموعه وزارت جهاد است توجهی قابل ملاحظه‌ای به آن ندارد و مجلس هم خیلی به این سازمان نپرداخته است.
عضو کمیسیون کشاورزی اظهار داشت: پیشنهاد من این است که کمیسیون کشاورزی، کمیسیون بهداشت و درمان و هیئت رئیسه مجلس بخشی از اعتبارات خوبی را که در اختیار وزارت بهداشت است را به سازمان دامپزشکی کشور تعلق دهند، تا این سازمان به یک سازمان پویا تبدیل شود و سپس از آنها در مقابل عملکرد پاسخ بخواهند.
وی بیان داشت: کنترل بیماری‌های دام و طیور برای کشور بزرگی مثل ایران کار مشکلی است و جلوگیری و پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف که امکان دارد از نقاط مختلف به کشور وارد شود، کاری بسیار هزینه‌بر است.
ایران‌پور تصریح کرد: روز گذشته رئیس سازمان دامپزشکی در کمیسیون به ارائه توضیحاتی در مورد عملکرد سازمان پرداخت اما بنا شد تا ادامه مباحث راجع به آنفلوانزا در روزهای آتی در کارگروه تخصصی دام و طیور مجلس مطرح و پیگیری شود.
 
نظرات شما
  •  

    کارشناس گفت : ۹۴/۰۵/۰۱

    تقریبا همه شهرهای استان ما الوده هستند و مرغ مادر ومرغداری و روستاها را داریم معدوم می کنیم پس چرا مردم را اطلاع نمی دهید مردم به دکتر روحانی رای دادند که دروغ نشنوند اما مدیرکل جوان و تازه منادی در تبریز تلفات انفلوانزا را مخفی می کند تا نگویند او نتوانست بیماری را مهار کند و از شهر هریس ان را به تمام شهرهای استان اذربایجان شرقی شایع کرد. مدیر باتجربه نباید بگذارد بیماری انفلوانزا از یک جا به تمام جاها گسترش پیدا بکنه. ان هم در مرغ مادرها و مرغ داری ها.حالا روستا هایی که کل استان ما مرغهای شان

    پاسخ...
  •  

    محسن آین اللهی گفت : ۹۴/۰۵/۰۲

    باز هم مبالغ هنگفتی صرف کارانه و حق محرومیت از مطب و دیون و مطالبات معوق و.... سازمان دامپزشکی کشور شود و بیمارهای مختلف هم با خیال آسوده از این طذف کشور وارد و بعد از نابودی تعدادی از دامداران کشور از سوی دیگر خارج میشود امروز قاطعانه میتوان گفت نه تنها سازمان دامپزشکی حامی دامپروری کشور نیست بلکه بعنوان سربار و مانع اصلی تولید بوده و به این صنعت تنها بعنوان تامین کننده مالی خود نگاه میکند

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com