کاهش تولید مرغ گوشتی در راستای تنظیم بازار

کاهش تولید مرغ گوشتی در راستای تنظیم بازار
در راستای تنظیم بازار گوشت مرغ و جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران با هماهنگی معاونت امور دام تولید اندکی کاهش یافته است که البته این امر باعث کمبود در بازار نخواهد شد.
رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با اعلام این خبر گفت: وضعیت تولید مرغ در حال حاضر با تصمیم‌های گرفته‌شده اندکی کاهش یافته است تا بازار بتواند خود را پیدا کند.
محمد یوسفی افزود: امیدواریم مجوز صادرات مرغ هرچه سریع‌تر با مساعدت‌های سازمان دامپزشکی کشور با کشورهای مختلف منطقه از سر گرفته شود تا اندکی از مشکلات مرغداران مرتفع شود.
وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود قیمت مرغ تا آبان‌ماه سال جاری بدین‌ترتیب با اندکی افزایش و کاهش پیش رود و سپس به حالت ثبات برسد.
یوسفی ادامه داد: در حال حاضر چهارشنبه‌ها که به روزهای پایانی هفته نزدیک می‌شویم، قیمت مرغ اندکی افزایش می‌یابد و دوباره از روز شنبه با کاهش قیمت‌ها روبه‌رو هستیم.
وی تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده چهارهزار تا چهارهزار و 300 تومان در نوسان است و قیمت مرغ کشته‌شده بیشتر از شش‌هزار تومان نبوده است.
نهاده ارزان شد، دیگر مرغداران ضرر نمی‌دهند
رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی یادآور شد: قیمت مرغ متأثر از قیمت نهاده‌هایی همچون ذرت و سویا و حتی جوجه است و در روزهای اخیر نیز شاهد کاهش قیمت نهاده‌ها در بازار بودیم؛ بنابراین تولیدکنندگان مرغ گوشتی با توجه به هزینه‌کرد اگر مرغ زنده خود را هر کیلوگرم چهارهزار و 300 تومان بفروشند برای آنها اقتصادی خواهد بود و باعث می‌شود که واحدهای آنها رو به تعطیلی نرود.
یوسفی تأکید کرد: برای آنکه مرغداران بتوانند در صحنه بازار دوام بیاورند، باید از ضرر و زیان آنها جلوگیری شود و در این راستا معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی مساعدت‌های مناسبی را با اتحادیه‌ها داشته است و تصمیم بر آن شده که تولید اندکی کاهش یابد، اما این کاهش به اندازه‌ای نیست که باعث کمبود در بازار شود.
وی اظهار داشت: مشکلات پیش‌آمده در بازار مرغ به‌دلیل افزایش تولید بوده و از آنجا که شرکت پشتیبانی امور دام نمی‌تواند تمامی محصولات بازار را خریداری کند، لازم بود در میزان تولید تغییراتی به‌وجود آید.
یوسفی همچنین گفت: مرغداران گوشتی به‌دلیل آنکه تنها دو ماه دوره پرورش آنها به طول می‌انجامد کمتر متضرر می‌شوند، در حالی که تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه و دارندگان واحدهای مرغ مادر در این نوسانات قیمتی بیشتر متضرر می‌شوند.
قیمت جوجه یک‌روزه از 2000 به 500 تومان رسید
رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی در ادامه افزود: در سال 1392 قیمت جوجه یک‌روزه به دوهزار و 200 تومان رسید، در حالی که امسال قیمت به 500 تومان رسیده است که این مقدار کاهش قیمت برخی واحدها را با مشکل روبه‌رو کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تولی مرغ باید به اندازه‌ای باشد که پاسخگوی سه بخش اساسی کشور که مصرف‌کنندگان اصلی را تشکیل می‌دهند، باشد.
یوسفی ادامه داد: مصرف روزانه مردم که شامل نهادها و ارگان‌هایی چون ارتش و سپاه است و بیشترین میزان مصرف مرغ را دربر دارد، بخش کوچکی از این بازار را تشکیل می‌دهد و علاوه بر آن، شرکت پشتیانی امور دام بخشی از تولید مرغ را برای ذخیره در گردش خرید می‌کند و بخش سوم صادرات را تشکیل می‌دهد که این روزها به‌دلیل مشکلات آنفلوآنزا، اندکی با وقفه روبه‌رو شده است.
وی تصریح کرد: امیدواریم که هرچه سریع‌تر بازار متعادل شود و در این راستا هیچ تولیدکننده‌ای از عرصه خارج نشده و متضرر نشود
 
نظرات شما
  •  

    کاوه گفت : ۹۴/۰۵/۲۱

    آقای یوسفی با وجود شماها دلمون به چی خوش باشه، قربان چرا واقعیت را نمیگی،؟!!! پایین اومدن تولید دلیلش برنامه ریزی شماها نیست بلکه دلیلش تعطیلی تعداد زیادی از واحدها بدلیل برنامه ریزی های غلط شماست

    پاسخ...
  •  

    عبدالرضارفیعی گفت : ۹۴/۰۵/۲۳

    کمی تولید دلیلش نابود شدن مرغداران است نه برنامه ریزی شما!!!

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com