نظارت ویژه‌ بر واردات گوشت از خارج کشور

نظارت ویژه‌ بر واردات گوشت از خارج کشور
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: دامپزشکی بر واردات گوشت از خارج کشور نظارت ویژه‌ای دارد.
سیدمحسن دستور در نشست خبری با خبرنگاران گفت:  واردات گوشت از خارج کشور با رعایت ضوابط و الزامات بهداشتی و همچنین نظارت نمایندگان رسمی سازمان دامپزشکی کشور انجام می‌شود.
وی افزود: با توجه به تعهدات  و گواهی کشور مبدأ و همچنین نظارت‌های این سازمان، هیچ‌گونه نگرانی در زمینه بهداشت گوشت‌های وارداتی وجود ندارد.
به گفته رئیس سازمان دامپزشکی، گوشت‌های وارداتی به داخل پس از کشتار با نظارت ذابحان شرعی و همچنین مراحل سردخانه، تونل انجماد و بسته‌بندی وارد کشور می‌شود.
وی تصریح کرد: حتی برای کنترل بیشتر، این گوشت‌ها در بدو ورود به کشور نیز نمونه‌برداری و آزمایش می‌شوند.
دستور همچنین به تولید 15 قلم داروی گیاهی بخش دام در کشور اشاره کرد و افزود: داروهای گیاهی با منشأ گیاهی می‌تواند از ضریب اطمینان بیشتر و از ترکیبات منفی کمتری در محصول و فرآورده‌ها برخوردار باشد.
به گفته وی، داروهای گیاهی، می‌تواند جایگزین داروهایی شود که به دلیل مصرف طولانی مدت با مقاومت‌های دارویی همراه شده است.
به گفته رئیس سازمان دامپزشکی، علاوه براین، مصرف داروهای گیاهی می‌تواند، مسمومیت‌های کمتری را به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: استفاده از تمامی ظرفیت‌های بخش گیاهان دارویی توسط سازمان دامپزشکی کشور در چند ساله اخیر، منجر به سرمایه‌گذاری قابل توجهی توسط سرمایه‌گذاران در این بخش شده است و امسال تولید هفت قلم داروی گیاهی در دستورکار قرار دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین تولید بیش از 300 قلم انواع داروهای دامی و مواد بیولوژیک در حوزه دامپزشکی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: هم‌اکنون 95 درصد از داروهای دامی و بیش از 50 درصد از واکسن‌های دام و طیور مورد نیاز در داخل کشور تولید و عرضه می‌شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر حدود 150 کارخانه دارویی در سطح کشور در زمینه تولید داروهای دامی با سازمان دامپزشکی کشور همکاری دارند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور یادآور شد: اکنون در این 150 کارخانه دارویی، علاوه بر تولید دارو اعم از جمله؛مکمل، دارو و سموم و داروهای مورد نیاز در حوزه دامپزشکی، برخی از این کارخانه‌ها مواد اولیه دارویی را نیز تولید می‌کنند.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com