قیمت منطقی مرغ برای مصرف 7500 تومان

قیمت منطقی مرغ برای مصرف 7500 تومان
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: حداقل قیمت مرغ برای مصرف کننده با در نظر گرفتن هزینه‌های توزیع، فروش، حمل ونقل، سود مرغدار و ... باید 7500 تومان باشد.
محمد یوسفی با بیان اینکه ما واردات مرغ نداریم، افزود: بحث صادرات وابسته به نرخ دلار است و هرچه قیمت دلار افزایش یابد، بازگشت پول حاصل از صادرات برای کشور بیشتر خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه هنوز قیمت مشخصی برای مرغ تعیین نشده است، اضافه کرد: باید سازمان حمایت،معاونت امور دام و تشکل ها به نتیجه ای در این زمینه دست یابند.
یوسفی تاکید کرد:امر مسلم این است که ما بین 600 تا 700 تومان در قیمت تمام شده تولید هر کیلو مرغ نسبت به سال گذشته افزایش داشته‌ایم.
وی افزود: هم اکنون قیمت تمام شده تولید هر کیلو مرغ زنده بین 5 هزار تا 5100 تومان است.
یوسفی با بیان اینکه تولیدکنندگان خوزستانی به این قیمت اعتراض کرده و معتقدند بهای تمام شده تولید 5900 تومان است، تصریح کرد: به اعتقاد ما قیمت تمام شده تولید همانی است که اعلام کرده‌ایم و می توانیم آن را اثبات کنیم.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر هر کیلو مرغ زنده به قیمت 4300 تا 4400 تومان به فروش می رسد، ادامه داد: قیمت مرغ کشته در عمده فروشی‌ها نیز بین 5800 تا 6000 تومان و بهای آن برای مصرف کننده حدود 6150 تا 6200 تومان است.
یوسفی افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام مرغ را به قیمت 6500 و 6650 (بسته به کیفیت فرآوری آن) از تولیدکنندگان خریداری می کند.
وی ادامه داد: شرکت پشتیبانی در ازای این مرغ‌ها به تولیدکنندگان کنجاله سویا و ذرت به قیمت ارزان‌تر از بازار آزاد می‌دهد که در این میان مرغ داران کیلویی 400 تومان سود می برند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی اضافه کرد: حداقل قیمت مرغ برای مصرف کننده با در نظر گرفتن هزینه‌های توزیع،فروش، حمل ونقل، سود مرغدار و ... باید 7500 تومان باشد.
یوسفی با اشاره به سخنان معاون رییس جمهور مبنی برلزوم ثبات قیمت چند قلم کالای اساسی تا تیرماه، ادامه داد: در صورتی که مسئولان بخواهند این اتفاق رخ ندهد باید خود دولت نیز بهای خدمات و کالاهایش را افزایش ندهد.
وی افزود: خواسته ما این بود که ستاد تنظیم بازار به شرکت پشتیبانی امور دام این اجازه را بدهد که حداقل قیمت تمام شده تولید و همچنین سودی منطقی را برای مرغ در نظر گرفته و آن را پایه قرار دهند.
یوسفی با بیان اینکه جلساتی که در این زمینه تشکیل می شود ضمانت اجرا ندارد، ادامه داد: در این جلسات صحبت و درخواست می شود و به تایید نیز می رسد اما متاسفانه در اجرا موفق عمل نمی کنیم.

 
نظرات شما
  •  

    رسول گفت : ۹۳/۰۳/۰۴

    وقتي اين جلسات ضمانت اجرايي نداره پس چرا تشكيل ميشه ؟ بهتره وقت خود و ما رو هم نگيريد....

    پاسخ...
  •  

    ضرغامی گفت : ۹۳/۰۳/۰۵

    ضمن سلام اقای یوسفی در مورد تهاتر مرغ باید عرض کنم که مرغداران که ضررهای زیاد در این مدت داده اند توان تهاتر را ندارند و به غیر از این به این مسله باید توجه شود /یک جمله ساده کار ما تولید است نه کشتار /این جمله ساده را هزاران بار تا به حال گفته ام ولی کو گوش شنوا.؟
    به هر حال سود 400 تومانی عاید مرغدار نمی شود وبه جیب عوامل می رود.
    یک کسی نیست جواب بده مرغدران خرده پا زیر 200000قطعه چگونه توان کشتار وبسته بندی را دارند.همیشه حمایت برای واسته های درون سیستم هست نه برای تولید کنندگان زحمت کش.

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com