عرضه مرغ در ماه رمضان به قیمت ۳ سال قبل

عرضه مرغ در ماه رمضان به قیمت ۳ سال قبل
رئیس اتحادیه سراسری مرغداران کشور گفت: مرغ به اندازه کافی در کشور وجود دارد و قیمت آن در ماه رمضان بالاتر از ۳ سال گذشته نخواهد بود.
محمد یوسفی با اشاره به اینکه واردات مرغ به رغم تولید کافی در کشور صورت می گیرد، گفت: طرح واردات مرغ در ادامه طرح اخیر وزارت بازرگانی برای ذخیره سازی ۱۳ کالای استراتژیک است در حالی که اکنون هیچ نیازی به واردات مرغ وجود ندارد.
رئیس اتحادیه سراسری مرغداران کشور افزود: متاسفانه بیشترین واردات از سوی شرکتهای وابسته به وزارت جهاد کشاورزی صورت می گیرد.
واردات مرغ به رغم تولید کافی در کشور
یوسفی افزود: تولید مرغ در خردادماه افزایش قابل توجهی داشته و در همین زمان واردات تخم مرغ نیز وجود داشت که میزان تولید مرغ را شدت بیشتری داده است.
وی افزود: با وجود این میزان تولید، هنوز حدود ۳۰ هزار تن از ذخیره این کالا از طریق واردات و حدود ۴۰ هزار تن نیز خرید از داخل انجام گرفته است.
یوسفی گفت: وزارت بازرگانی در حال حاضر برای ذخیره استراتژیک مرغ را کیلویی ۲ هزار و ۹۰۰ تومان خریداری می کند، این در حالی است که در بازار به قیمت ۳ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود.
وی در پاسخ به اینکه با وجود قیمت خرید پائین از سوی وزارت بازرگانی آیا ذخیره این محصول با مشکل مواجه نمی شود، گفت: به هر حال برخی تولیدکنندگان با فروش پائین به دولت در مسیرهای دیگری آن را تلافی می کنند.
خرید تضمینی مرغ انجام نمی شود
یوسفی همچنین افزود: دولت براساس قانون نظام دامپروری که ملزم به خرید تضمینی مواد پروتئینی است عمل نمی کند و این برای تولیدکنندگان مرغ هیچ پایداری ندارد و بعد از گذشت از ماه رمضان احتمال کاهش قیمت مرغ وجود دارد.
مرغ کافی برای ماه رمضان است
وی در زمینه اقدامات برای تامین مرغ ماه مبارک رمضان گفت: مرغ به اندازه کافی در کشور وجود دارد و قیمت آن هم همانند ۳ سال گذشته به حدود ۳ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود و این ثبات قیمت در ماه رمضان به رغم افزایش هزینه های سوخت و تورم اتفاق می افتد.
مقررات سخت بانکی مانع دریافت تسهیلات مرغداران
یوسفی در مورد مشکل دریافت تسهیلات توسط مرغداران گفت: با مقررات سخت بانکی که اعمال می شود ۵۰ درصد مرغداران از دریافت تسهیلات بهینه سازی سوخت بی بهره خواهند ماند.
وی گفت: بانکها وثیقه یا ضامن تاجر مطالبه می کنند بطوری که سقف اعتباری آن خالی باشد یا برای هر ۴ میلیون تومان وام یک نفر ضامن کارمند می خواهد که برای ۴۰ میلیون تومان ۱۰ نفر ضامن نیاز است و مرغدار از معرفی چنین ضامنی عاجز است.
در حال حاضر تنها ۲۰ درصد متقاضیان بهینه سازی مرغداری ها تسهیلات دریافت کرده اند و اخیرا بانک مرکزی هم پذیرش اسناد تولیدی ها به عنوان ضمانت تسهیلات از سوی بانک ها را اعلام کرده است.
قیمت منطقی مرغ اعلام نشد؛ قیمت تنها بر اساس عرضه و تقاضا
یوسفی در مورد اعلام قیمت منطقی مرغ از سوی وزارت بازرگانی اعلام شود، گفت: وزارت بازرگانی اعلام کرده قیمت مرغ بر اساس عرضه و تقاضا تعیین شود و برای ذخیره سازی هم به قیمت ۲۹۰۰ تومان از مرغدار خریداری می کند.
 
نظرات شما
  •  

    ضرغامی مرغدار گوشتی گفت : ۹۰/۰۴/۲۹

    اقای یوسفی باید به شما وتمام دست اندرکاران مرغ گوشتی تبریک گفت که قیمت مرغ همان قیمت 3 سال گذشته است/
    3 سال گذشته ذرت کیلویی 2100 ریال بوده سویا کیلوی2600ریال امروز ذرت تحویل مرغداری کیلویی5700 ریال وسویا کیلویی 5300 ریال تحویل مرغداری است.
    اقا با سوخت وبرق وحقوق وجوجه واجاره وبیمه و......کاری نداریم فقط ذرت 3 برابر شده .ایا برای محاسبه قیمت مرغ باید کارسناس ار کره مریخ بیاوریم؟؟
    مگر قرار نبود 13 تیر ماه تجمع کنیم؟؟
    با توجه به تامل های شما روسا قیمت از این هم پایین تر بیایید نباید تعجب کرد.
    50 روز در گرمای 40 درجه جوجه 40گرمی را بزرگ کنیم هر روز از ترس حذف گله خوابمان نرود در اخر ضرر هم بکنیم .
    لطفا در صورت نیاز تاریخ بعدی جهت تجمع را اعلام کنید.تا ما از این گرفتار تر نشویم

    پاسخ...
  •  

    شهاب گفت : ۹۰/۰۴/۲۹

    وقی امثال شما رییس اتحادیه باشد باید هم اوضاع مرغدار اینجوری باشه. من با مسولان حرفی ندارم چون هیچکس اهمیتی به ما نمیده. حرفم با مرغدارهاست خواهش میکنم جوجه ریزی نکنید خودمون داریم تیشه به ریشه خودمون میزنیم. تنها راه نجات ما اینه که یه مدت جوجه ریزی نکنیم شاید گوش شنوایی پیدا شد.

    پاسخ...
  •  

    شهریار السماعیلی گفت : ۹۰/۰۵/۰۲

    مرغدارن عزیز ، جوون بچه هاتون با این وضیعیت هیچ وقت خیری شامل ماها نمیشه.
    تو روخدا جمع بشید 2 ماه کسی جوجه نریزه.به خدا تو اقتصاد کشور انقلا ب میشه.

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com