صدور مجوز برای واردات گوشت مرغ

صدور مجوز برای واردات گوشت مرغ
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: در شرایطی که تولیدات فراوانی در داخل کشور باقی مانده و توسط دولت خریداری نمی‌شود، شاهد هستیم واردات مرغ توسط عده‌ای با مجوز وزارت بازرگانی انجام می‌شود.
محمد یوسفی، در خصوص مباحث مطرح شده مبنی بر تعدیل قیمت مرغ به منظور حمایت از تولیدکنندگان گفت: در حال حاضر قیمت مرغ برای مصرف‌کننده حدود 3100 تا 3300 تومان است، در حالی که باتوجه به افزایش روز‌به‌روز خوراک، قیمت تمام شده واقعی این محصول برای مصرف‌کننده باید در حدود 3700 تا 3800 تومان باشد.
وی افزود: در صورتی که قیمت مرغ تا پس از ماه رمضان تعدیل نشده و افزایش نیابد، تعداد زیادی از واحدهای مرغداری تعطیل خواهند شد. این در حالی است که در زمینه تعدیل قیمت‌ها وعده‌هایی از سوی مسئولان داده شده اما از حرف تا عمل فاصله زیادی وجود دارد.
یوسفی، ادامه داد: متاسفانه در شرایطی که تولیدات فراوانی در داخل کشور در واحدها باقی‌مانده و توسط دولت اقدامی در راستای خرید آن صورت نمی‌گیرد، شاهد هستیم واردات مرغ توسط عده‌ای با مجوز وزارت بازرگانی انجام می‌شود.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی، در خصوص تسهیلات دیده شده در بسته‌های حمایتی برای واحدهای تولیدکننده افزود: در قالب بسته‌های حمایتی، تخصیص اعتبارات بانکی به واحدهای مرغداری بمنظور تجهیز این واحدها به دستگاه‌های بهینه سازی مصرف سوخت و کاهش هزینه‌ها دیده شد اما بسیاری از تولیدکنندگان برای دریافت این اعتبارات از بانک با مشکل روبرو هستند.
به گفته وی، واحدهای تولیدی برای دریافت وام نیازمند ارائه وثیقه به بانک هستند این در حالی است که اغلب واحدهای مذکور مشکل تامین وثیقه دارند.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درخصوص تامین خوراک واحدهای مرغداری نیز که قرار بود در قالب بسته حمایتی صورت گیرد، عنوان کرد: در حال حاضر قیمت خوراک مرغ از جمله ذرت به‌طور مداوم رو به افزایش است و اقدامی به منظور تامین خوراک با قیمت مناسب از سوی دولت صورت نمی‌گیرد.
 
نظرات شما
  •  

    - گفت : ۹۰/۰۶/۰۷

    - دارند به ريشه توليد در كشور تيشه هاي آخر را ميزنند.اگر به جاي سرمايه گزاري 300 مليون توماني در مرغداري، پولم را در هر بانكي گذاشته بودم، ماهيانه چندين ميليون تومان سود بدون دردسر داشتم و هيچ كاري هم با كارگر و راننده ، دامپزشكي، دلالها، شركت نفت و... و دولت مخالف توليد كننده نداشتم. من كه مرغداري را زير قيمت حراج كردم.

    پاسخ...
  •  

    صفائیان-مرغدار گفت : ۹۰/۰۶/۰۷

    من یک بسته حمایتی جدید پیشنهاد میکنم و فکر میکنم از بسته های دولت منطقی تر و عملی تر هست:
    1-مرغداران محترم سالنهای خود را تحویل دولت دهند و دولت در اسرع وقت سالنها را به مساحتهای کوچک تقسیم کرده و به عنوان مسکن مهرتحویل ملت دهند
    2-به هر یک از مرغداران به اندازه تولید سالیانه مجوز واردات صادر شود
    مزایای این بسته:
    1-میلیونها لیتر گازوئیل یا گاز تو جیب دولت میمونه میفروشه به قیمت ازاد
    2-کلی مسکن مهر درست میشه
    3-مرغدارها از استرس رها میشن با درامد واردات مثل ادم زندگی میکنن
    4-ملت مرغ سالم 2 کیلوئی میخورن نه 3 کیلوئی که نصفش چربیه
    قضاوت با شما این بهتره یا نایلون فریزر(بسته)حمایتی دولت

    پاسخ...
  •  

    اميد گفت : ۹۰/۰۶/۰۷

    مديريت محترم itp :
    با سلام حضور شما و همكاران محترم ، مطلب زير از بيانات مقام معظم رهبري در تاريخ 6/6/90 در جمع مسيولان دولت و شخص رييس جمهور است. كه در روزنامه ايران درج شده است:
    رهبر معظم انقلاب اسلامي با اظهار نگراني از واردات برخي کالاها و محصولات خاطرنشان کردند: بايد در سياست‌هاي واردات بازنگري جدي شود و از واردات بويژه محصولات زراعي و باغي و واردات کالاهايي که در آن مزيت توليد داريم، پرهيز شود.
    ايشان وقتي به اين وضوح ميفرمايند نگران هستند، حتما" مساله مهمتر از معيشت توليد كنندگان كشاورزي( ازجمله چند هزار نفر در صنعت مرغداري) است.اين مسئولان بر سر استقلال اقتصادي كشور معامله ميكنند.
    پيشنهاد ميكنم حال كه مرغداران عزيز از شمال به رييس جمهور نامه نوشته اند در صورت عدم اقدام مناسب از سوي دولت، مسيولان محترم اتحاديه ها و نماينده هايي از مرغداران طوماري تهيه و به دفتر مقام معظم رهبري ارسال نمايند.

    پاسخ...
  •  

    مرغدار گرفتار وبدهکاروگناهگار گفت : ۹۰/۰۶/۰۷

    عملکرد وزارت بازرگانی نشان میدهد فقط به فکر منافع شخصی هستند .مجوز واردات مرغ در جهت کسب سود بیشتر به اقا زاده ها داده میشود .
    مرغدار چیست؟تولید یعنی چه؟فقط به فکر دلارهای سبز هستند.
    تمام حرفهای ما فقط داستان است ودر عملکرد مسولین فرقی ندارد

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com