دوری صنعت مرغداری ایران از آلودگی هورمونی

دوری صنعت مرغداری ایران از آلودگی هورمونی
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: در صنعت پرورش مرغ گوشتی هیچ گونه هورمونی مصرف نمی شود.  
محسن مشکات ‌در نشست خبری با اشاره به این که در گوشت مرغ تولید داخل، هورمون رشد مصرف نمی شود افزود: مرغداران برای افزایش ضریب رشد از گونه های رشد سریع استفاده می کنند و مصرف هورمون رشد و هرگونه هورمونی در تولید و پرورش مرغ ممنوع است.
وی گفت: از آنجا که ورود هرگونه دارو و مکمل با مجوز سازمان دامپزشکی کشور انجام می شود و تاکنون نیز مجوزی برای ورود هورمون صادر نشده است و مصرف هورمون در مرغدای ها نداریم.
مشکات گفت: طرح پایشی که کارشناسان سازمان دامپزشکی انجام دادند، نشان داد که میزان مصرف هر دو نوع هورمون رشد در مرغداری های کشور صفر است.
وی درباره نوع جدید آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که در کشور چین شایع شده است افزود: در طرح پایش بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که در مرغداری های صنعتی و سنتی کشور با نمونه برداری از 50 هزار قطعه انجام شد، هیچ ردپایی از هیچ نوع آنفلوانزا در مرغداری ها دیده نشده است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: با اجرای روش های ضد عفونی، پایش و مراقبت قرنطینه ای،بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مرغداری های کشور دیده نشده است.
مشکات درباره بیماری تب کریمه کنگو افزود: با بررسی ها و اقداماتی که پارسال صورت گرفت این بیماری با آموزش و ترویج استفاده از وسایل ایمنی در کشتارگاه ها کنترل شده است.
وی گفت: با بهره برداری از شبکه اطلاعات همزمان قرنطینه ای در گمرکات مرزی کشور از ورود دام قاچاق پیشگیری می شود و سیستم قرنطینه تحت کنترل دقیق سازمان دامپزشکی کشور است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره واردات گوشت قرمز افزود: پارسال براساس گزارش سازمان جهانی دامپزشکی مبنی بر مشاهده نوع خاصی از بیماری جنون گاوی در ایالت پارانا در برزیل، سازمان دامپزشکی کشور از همان موقع واردات گوشت از این ایالت را ممنوع کرده است.
مشکات درباره واردات گوشت از هند گفت: کارشناسان و دامپزشکان سازمان دامپزشکی در تمام مراحل کشتار حضور دارند و گوشت قرمز با مجوز بهداشتی این سازمان از کشور هند وارد می شود.
وی افزود: مجوز مصرف گوشت های وارداتی از هند برای بخش صنعتی است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره ضوابط انتخاب دام در هند گفت: براساس ضوابط این سازمان دامی که برای کشتار و واردات به کشور انتخاب می شود باید جوان و کمتر از سه سال سن داشته باشد در غیر این صورت مجوز ورود دریافت نمی کند.
 
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com