خرید مرغ های دارای قابلیت صادراتی

خرید مرغ های دارای قابلیت صادراتی
امروز بازار مرغ،به تعادل رسیده است و هم اکنون مرغ زنده کیلویی 4200 تومان بفروش می رسد.
در جلسه شورای تشکل های بخش کشاورزی با رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر خرید مرغ های دارای قابلیت صادراتی تأکید شد.
مهدی خلیلی رییس اداره روابط عمومی و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اخبار فوق اظهار داشت: در این جلسه که با حضور نمایندگان تشکل های بخش کشاورزی استان در محل سالن جلسات سازمان تشکیل شد، موضوعات مختلف مربوط به تشکل های بخش کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه بر لزوم استمهال بدهی به بانک ها در مورد خسارت دیدگان برف سال 92 تأکید شد.
جعفری معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان در این رابطه گفت: بانک کشاورزی با دریافت بهره 5 تا 10 درصدی نسبت به استمهال یکساله بدهی ها اقدام می کند.
وی با اشاره به اینکه بانک کشاورزی طی ابلاغی به شعب شهرستانی نسبت به دریافت پرونده ها و مدارک برای استمهال بدهی ها اقدام می کند افزود: افراد از طریق کارگروهی مستقر در شهرستان ها به ریاست فرماندار و دبیری مدیریت جهاد کشاورزی افراد را به بانک های عامل معرفی می کنند.
حیدرپور رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه اظهار داشت: تاکنون سامانه بانک کشاورزی مرکزی برای این کار فعال نشده است و هیچگونه اقدام عملی در بانک ها صورت نمی گیرد.
وی با انتقاد از عدم همکاری بانک ها در استمهال بدهی ها گفت: طبق مصوبه دولت، سررسید بدهی های گذشته مانعی برای دریافت تسهیلات برای خسارت دیدگان برف سال 92 نخواهد بود.
ابراهیمی مدیرکل پشتیبانی امور دام با اشاره به بحران بازار مرغ در استان و کشور اظهار داشت: به دلیل افزایش تولید و افزایش عرضه در بازار، کاهش شدید قیمت مرغ را شاهد بودیم که با تشکیل ستاد ویژه با همکاری و پیگیری مستمر معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغداران و پشتیبانی امور دام، ظرف 48 ساعت قیمت مرغ زنده را از 2600 به 3600 تومان و سپس به 4000 تومان رساندیم که خوشبختانه امروز بازار به تعادل رسیده است و هم اکنون مرغ زنده کیلویی 4200 تومان بفروش می رسد.
ابراهیمی از برنامه های این اداره کل گفت و تصریح کرد: خرید مرغ های دارای قابلیت صادراتی از اولویت های این اداره کل است که هم تولید در داخل را مدیریت می کند و هم مازاد تولید صادر می شود.
وی به ذخیره سازی مناسب نهاده های دامی هم اشاره کرد و گفت: نهاده ها با قیمت مناسب و به اندازه کافی وجود دارد و در اختیار دامداران قرار می گیرد و جای هیچگونه نگرانی در این رابطه وجود ندارد.
چگونگی توزیع سبوس، توجه و حمایت از تشکل های شیلاتی، اختصاص سهمیه توزیع ادوات کشاورزی به اتحادیه تشکل های مکانیزاسیون و... از مواردی بود که در این جلسه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 
نظرات شما
  •  

    shahram گفت : ۹۳/۰۹/۱۲

    باید واسه خسارت مرغدار ها هم پاسخگو باشین... قسط های ماهم عقب افتاد... بهمون وام هم نمیدن دیگه..

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com