تولید مرغ با مشکلات زیرساختی روبروست

تولید مرغ با مشکلات زیرساختی روبروست

مدیرعامل تعاونی پرورش‌دهندگان بوقلمون گلستان گفت: بخش دولتی در تولید مرغ بدلیل مشکلات زیرساختی با چالشی جدی مواجه است و بیشترین وقت و انرژی مسئولان بخش دام و طیور به تنظیم بازار مرغ و بسته‌بندی و کیفیت آن اختصاص یافته است.
به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید امیر خیر‌خواه در کارگاه آموزشی در محیط زیست گلستان با اشاره به توجه نه‌ چندان مسئولان به سایر ماکیان اظهار داشت: نیاز به تنوع غذایی، تولید سرانه پروتئین بیشتر، کمک به تولیدات صنعت و اشتغال مولد از تبعاتی است که پرورش سایر ماکیان به دنبال دارد.
وی از بحث آزادسازی صنعت طیور در کشور به عنوان عاملی در راستای توجه به سایر ماکیان در بخش جبران تامین مواد غذایی یاد کرد و افزود: طبق پیش بینی امسال ما، قریب به یک میلیون قطعه بوقلمون در کشور تولید می‌شود.
مدیرعامل تعاونی پرورش ‌دهندگان بوقلمون از ضریب تبدیل غذایی پایین و افت لاشه پرنده به عنوان عواملی یاد کرد که افزایش تولید آن مدنظر تولیدکنندگان قرار گرفته است.
به گفته خیر‌خواه بوقلمونهای ماده با وزن 10 تا 12 کیلوگرم در مدت سه ماه کشتار می‌شوند و به صورت لاشه کامل به فروش می‌رسند و نرها نیز زمانی که به وزن 16 تا 25 کیلوگرم رسیده باشند به صورت قطعه بندی توزیع می‌شوند.
وی از حمایتهای بخش دولتی در صنعت پرورش ماکیان خبر داد و افزود: تقاضاها از سوی کشور خود و همسایگان به جایی رسیده است که تولید امروز نیاز متقاضیان را برآورده نمی‌کند.
مدیرعامل تعاونی پرورش ‌دهندگان بوقلمون با اشاره به اهداف پرورش سایر ماکیان خاطرنشان کرد: سرعت رشد بالا، قابلیت تولید حجم بیشتر گوشت در واحد سطح و مقاومت نسبت به بیماری‌های رایج مرغ در ایران از جمله این عوامل گزارش شده است.
خیرخواه با یادآوری تاریخچه تولید بوقلمون در ایران خاطرنشان کرد: از 400 سال پیش این پرنده در ایران تولید می‌شد.
به گفته وی بیشترین سرانه مصرف گوشت بوقلمون به کشور فلسطین اختصاص دارد و این سرانه به 13 کیلوگرم در سال رسیده است.
وی خواستار آموزش در زمینه‌های بهداشت و پرورش شد تا شاهد انجام کار به صورت اصولی و بهبود شرایط کنونی باشیم.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com