تامین خوراک دامداری‌ها و مرغداری‌ها برای بازگشت قیمتها به‌حالت سابق

تامین خوراک دامداری‌ها و مرغداری‌ها برای بازگشت قیمتها به‌حالت سابق
وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصمیم دولت برای تامین کامل موجودی تا تعدیل کامل نهاده های دام و طیور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج، مهدی غضنفری، در پاسخ به این سوال که قرار بود همایش دو روزه روسای سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها در تهران برگزار شود، علت لغو آن چیست؟ گفت: از روسای سازمان ها خواستیم تا ابتدا به موضوع تامین نهاده ها بپردازند.
وی اظهار داشت: همواره کاهش موجودی ها در بازار موجب گرسنگی در نظام توزیع می شود و به طور طبیعی ممکن است موجب احتکار و بالارفتن قیمت ها شود و از سازمان های مسئول خواستیم پیوسته تامین کافی داشته باشند، نظام توزیع را گرسنه باقی نگذارند تا پس از افزایش قیمت ها سیستم تنظیم بازار زیر سوال نرود، همین موضوع درباره نهاده های دامی نیز صادق است.
وزیر صنعت، معدن وتجارت افزود: تلاش خواهیم کرد تا کاهش قیمت کنجاله در محدوده 800 تومان و ذرت و جو 400 تومان، تامین این نهاده ها ادامه یابد.
وی تصریح کرد: هر چند در برخی استان ها این امر محقق شده اما نهاده ها در تعدادی از استان ها به اندازه کافی نبود بنابراین از آنها خواسته شد تا روزهای پنج شنبه و جعمه گذشته در محل کار خود حاضر بوده و تا تامین کامل نهاده ها محل کار خود را ترک نکنند به همین دلیل این همایش دو روزه که به منظور اعلام برنامه های سال تولید ملی به 31 استان طراحی شده بود چند روز به تاخیر افتاد.
غضنفری در پاسخ به این پرسش که چه میزان نهاده های دامی حمل شده است، بیان کرد: با تشکر از رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای وزارت راه و شهرسازی و تمام کامیون داران و نیز مسئولان امور بندری در بندر امام خمینی(ره) و استاندار خوزستان براساس گزارشی که به من داده شد از شنبه 30اردیبهشت ماه تا روز گذشته(پنجم خردادماه) در مجموع چهار هزار دستگاه کامیون کنجاله را از بندر امام خمینی به استان ها حمل کردند.
اینکه آیا این ارقام می تواند بیشتر شود، سوال دیگری بود که از وزیر صنعت، معدن و تجارت شد، وی در این باره گفت: البته به طول همزمان پنج هزار دستگاه کامیون نیز گندم وارداتی را به سیلوها حمل می کردند و طبیعتا اگر مانند یکی دو سال قبل نیازی به واردات گندم نبود، تمام 9 هزار دستگاه کامیون در خدمت انتقال نهاده ها قرار می گرفت.
وی این موضوع را نیز تاکید کرد که تصمیم گرفته شد تا اطلاع ثانوی نسبت به تسهیم کامیون ها بین دو محصول سویا و گندم، به صورت 70 درصد حمل سویا و 30 درصد گندم باشد.
 
نظرات شما
  •  

    حنيف گفت : ۹۱/۰۳/۰۸

    جناب آقاي دكتر غضنفري. استاد عزيز. من زماني به عنوان دانشجوي مهندسي صنايع احترام بسياري براي شما قائل بودم و بخش زيادي از دانش مهندسي خود را مديون مطالعه كتاب هاي شما مي دانم. ولي متاسفانه در اين 7 سال اخير كه وارد بازار كار شده ام با حقايق بسيار تلخي از جمله اينكه در اين كشور سود فقط مخصوص دلال و وارد كننده است و بانك كه فقط شريك سود است و براي توليد كننده جز بدبختي و ضرر و زيان هيچ سهمي وجود ندارد آْشنا شده ام. دولتي ها هم فقط با قشر دلال رابطه نزديك دارند و به باغ و خانه آنها رفت و آمد مي كنند و توليد كننده بدبخت را حتي به دفتر كارشان هم راه نمي دهند. پول سويا را فروردين ماه از مرغدار گرفته ايد و در تمام اين مدت سويايي كه قطعا با همان ارز دولتي كه قيمت ارز پارسال است وارد شده است با سه برابر قيمت در اين سه ماه به مرغدار فروخته اند. اين يعني اضافه شدن به ميليارد ها دلار ثروت دلال ها و وارد كنندگان و بدبختي توليد كننده. استاد عزيز من تنها با 7 سال سابقه كار در صنعت غذا اين حقايق را با گوشت و پوست درك كرده ام . احتمالش كم است كه شما با رفتن از دفتر دانشكده به دفتر وزارت هيچ درك و حسي نسبت به اين حقايق داشته باشيد. در هر حال با تشكر از اهتمام شما به اين موضوع به اطلاع مي رسانم كه هر روزي كه شما از اين صحبت هاي دلگرم كننده گفته ايد ولي فرداي آن روز مرغدار مجبور به خريد سويا به قيمت 1600 و 1500 شده است صدها مرغدار و توليد كننده در آن روز آرزوي مرگ كرده اند و همان روز آقاي دلال براي پسر 19 ساله اش يك ماشين 600 ميليوني جديد خريده است. مطمئنا تا توليد كننده نباشيد هيچ حسي نسبت به اين حرف ها پيدا نخواهيد كرد. شايد اين حرف هاي من هم آب در هاون كوفتن باشد.

    پاسخ...
  •  

    سبا گفت : ۹۱/۰۳/۱۱

    مرسی حنيف

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com