برخورد با گرانفروشی شرکت‌های لبنی

برخورد با گرانفروشی شرکت‌های لبنی
گرانفروشی شیر و لبنیات توسط برخی صنایع لبنی موجب بررسی پرونده تخلف این شرکت‌ها در سازمان حمایت شد.
با وجود تأکید مسئولان دولتی، دستگاه‌های نظارتی و تولید‌کنندگان شیر و لبنیات مبنی بر ابلاغ نشدن هیچ مصوبه‌ای برای افزایش 10درصدی قیمت شیر و لبنیات، برخی شرکت‌های لبنی افزایش قیمت و کم فروشی این اقلام را در دستور کار قرار داده‌اند؛ روندی که موجب ورود سازمان حمایت و بررسی پرونده تخلف 2شرکت بزرگ لبنی در این سازمان شده است. با وجود این دیروز انجمن صنایع لبنی با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری لبنیات توسط دولت این موضوع را اجحاف به مصرف‌کنندگان قلمداد کرده است.
سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با تأکید بر اینکه تا‌کنون ستاد تنظیم بازار ابلاغیه‌ای مبنی بر تغییر نرخ فرآورده‌های لبنی صادرنکرده، اعلام کرد: افزایش اخیر قیمت فرآورده‌های لبنی تخلف و مستوجب برخورد قانونی بوده و با متخلفان اخیر بازار شیر و لبنیات برخورد قانونی می‌شود.
بنابر اعلام این سازمان، موضوع افزایش قیمت محصول 2کارخانه لبنی دردست بررسی سازمان حمایت قرار گرفته است. همچنین هرگونه تغییر قیمت کالاهای پرمصرف مانند فرآورده‌های لبنی، حتما باید با مجوز ستاد تنظیم بازار صورت گیرد و تا این لحظه هیچ ابلاغیه‌ای از این ستاد برای افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی دریافت نشده است.
شیر را نچرخانید
برخورد با تخلفات گرانفروشی و کم‌فروشی صنایع لبنی در حالی در دستور کار سازمان حمایت قرار گرفته است که انجمن صنایع لبنی با صدور بیانیه‌ای به انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری لبنیات توسط دولت و آثار زیانبار تفکرمدیریت دولتی تنظیم بازار پرداخته است.
دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده‌های لبنی ایران در بخشی از این بیانیه اعلام کرده است که صنعت لبنیات آیینه ناکار آمدی نظام قیمت‌گذاری فعلی کشور است که ریشه در اندیشه و تفکر «مدیریت دولتی قیمت‌گذاری دستوری» تنظیم بازار دارد.
رضا باکری در این بیانیه آورده است، صرف همه وقت دولتمردان در جلسات تنظیم بازار شیر و ماست، سیب زمینی و پیاز، نان و میوه خانوار موجب غفلت آنها از وظایف اصلی برای برنامه‌ریزی و نظارت عالیه دولت بر بازار شده است. رسیدن نرخ شیرخام 2تومانی به هزار و 250تومان، کاهش 43درصدی قدرت خرید خانوارطی 4سال گذشته، رشد هزینه خانوار‌های کم درآمد و... ازجمله آثار تفکر مدیریت دولتی در تنظیم بازار صنایع لبنی بوده است. این در حالی است که باید دولت با برنامه‌ریزی و نظارت عالیه بر ایجاد بستر‌های کلان اقتصادی، امکان خروج از رکود تورمی را فراهم کند، هراسی از سپردن بازار به فعالان نداشته باشد و بگذارد شیر به آهنگ بازار بچرخد.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com