بازار مرغ به ما واگذار شود، قول می‌دهیم قیمت از 3100 بیشتر نشود

بازار مرغ به ما واگذار شود، قول می‌دهیم قیمت از 3100 بیشتر نشود

 رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: وزارت بازرگانی قرارداد سالانه به قیمت هر کیلوگرم مرغ 3100 تومان با اتحادیه ببندد، تعهد می‌دهیم قیمت از این فراتر نرود.
محمد یوسفی در مورد علت افزایش قیمت مرغ در هفته اخیر اظهار داشت: قیمت مرغ مشمول قانون عرضه و تقاضا است. دو ماه پیش تقاضا کم بود و تولیدکنندگان برای هر کیلوگرم تا 500 تومان ضرر می‌دادند و الان هم تقاضا بیشتر شده و مرغ اندکی گران شده است.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: همچنین بالا رفتن قیمت کالاهای جایگزین، نزدیک شدن ماه رمضان، پرداخت حقوق کارمندان که مایحتاج زندگی شان را می‌خرند عوامل گرانی مرغ در بازار است.
وی افزود: همچنین نبودن سیستم تنظیم بازار هوشمند و کارآمد به روز، به ساعت و به لحظه به نحوی که اگر قیمت به واسطه عرضه زیاد کم است مرغ از بازار جمع شود و اگر قیمت به واسطه عرضه کم، بالا است به بازار تزریق شود، وجود ندارد.
وی همچنین شیوع بیماری نیوکاسل و مشکل تأمین واکسن و کیفیت نامناسب واکسن را که باعث شد 13-12 درصد مرغها از بین بروند از دیگر عوامل کاهش مرغ و افزایش قیمت آن دانست.
یوسفی گفت: علاوه بر آن بیماری برونشیت هم شیوع پیدا کرده و تلفات داده است.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت مرغ در عمده فروشی‌ها 3300-3200 تومان است و در خرده فروشی‌ها از کیلویی 50 تومان در هر کیلوگرم تا هر قدر که فروشنده دلش می‌خواهد در نوسان است و قیمت مرغ زنده هم 2200 تومان در هر کیلوگرم است.
یوسفی گفت: برای کنترل قیمت بازار پیشنهاد دادیم، وزارت بازرگانی قرارداد سالانه هر کیلوگرم 3100 تومان با اتحادیه مرغداران گوشتی ببندد و ما تعهد می‌دهیم قیمت از این فراتر نرود و در مقابل وزارت بازرگانی هم در صورتی که قیمت از 2900 تومان پایین‌تر بیاید با جمع آوری مرغ اضافه، قیمت بازار را تعدیل کند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا واقعا توان این کنترل را دارید، گفت: لابد می‌توانیم که این حرف را می‌زنم.
یوسفی در پاسخ به این سؤال که چرا قبلا قیمت منطقی مرغ را 2900 تومان اعلام کرده بودید، گفت: 2900 تومان قیمتی است که اگر پایین‌تر از آن بیاید به ضرر تولید کننده خواهد بود.
وی گفت: اگر ما کنترل بازار را به دست بگیریم آن موقع مرغداریها مرغ را به اتحادیه تحویل می‌دهند و ما هم برای تعهدمان در قبال آنها عمل می‌کنیم.
وی گفت: سالهاست وزارت بازرگانی مسئولیت کنترل بازار را دارد اما موفق نبوده است یک بار هم اجازه بدهند ما این کار را انجام دهیم.
وی گفت: تولید ماهانه مرغ کشور 140-130 هزار تن و مصرف هم همین حدود است.
یوسفی گفت: قطعا وزارت بازرگانی برای ماه رمضان پیش بینی لازم را کرده است اما اگر بخواهد با قیمت خیلی پایین مانند سال‌های قبل هزار تومان پایین تر از قیمت آن هم برای همه افراد بدهد منطقی نیست.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com