اصلاح الگوی مصرف مواد پروتئینی ضایعات را کاهش می دهد

اصلاح الگوی مصرف مواد پروتئینی ضایعات را کاهش می دهد

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: اصلاح الگوی مصرف مواد پروتئینی و فرآورده های دامی، موجب کاهش ضایعات این محصولات می شود.
علی اکبر فرجی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، عرضه فرآورده های دامی و مواد پروتئینی به صورت بسته بندی شده را در جهت اصلاح الگوی مصرف این محصولات موثر خواند و افزود: هم اکنون به دلیل استقبال محدود مصرف کنندگان از عرضه بسته بندی شده مواد پروتئینی و فرآورده های دامی، بخش قابل توجهی از محصولات دامی به ضایعات تبدیل شده و دور ریخته می شود.
فرجی عرضه مواد پروتئینی و فرآورده های دامی به صورت بسته بندی شده را در بهبود بهداشت عمومی، کاهش هزینه های حمل و نقل مواد پروتئینی و ضایعات حاصل از آن، تقویت
نظارت بر عرضه این محصولات و جلوگیری از دورریز منابع دامی موثر دانست و اظهار داشت: عرضه بسته بندی شده محصولات دامی از اقدام های مهم در اصلاح الگوی مصرف است.
به گفته مدیرکل دامپزشکی استان تهران، هم اکنون از مجموع 800 تن مصرف روزانه گوشت مرغ و 550 تن مصرف روزانه گوشت قرمز در استان تهران، فقط 130 تن محصول به صورت بسته بندی شده عرضه می شود و این در حالی است که با ایجاد 86 کارگاه بسته بندی فرآورده های خام دامی، ظرفیت کاملی برای عرضه مجموع مصرف مورد نیاز این استان فراهم شده است.
فرجی با اشاره به پایین بودن فرهنگ مصرف مواد پروتئینی و فرآورده های دامی در استان تهران، بر لزوم ترویج این فرهنگ تاکید کرد و افزود: هم اکنون تمام کشتارگاه های طیور و اغلب کشتارگاه های دام استان تهران به امکانات بسته بندی مواد پروتئینی مجهز شده اند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران همچنین با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران در زمینه بسته بندی مواد پروتئینی و فرآورده های خام دامی، گفت: این اداره کل سرمایه گذاران
را برای ورود در این عرصه حمایت می کند.
فرجی اظهار داشت: عرضه بسته بندی شده مواد پروتئینی نیز در چند سال گذشته از روزانه 30 به 130 تن در زمان حاضر افزایش یافته و هماهنگی هایی نیز با اصناف برای عرضه بسته بندی شده این مواد صورت گرفته است.
این مقام مسئول سپس اولویت نخست اداره کل دامپزشکی استان تهران را در حوزه اصلاح
الگوی مصرف، بکارگیری حداکثری منابع در اجرای هرچه بهتر امر پیشگیری از بیماری ها خواند و گفت: تقویت اقدام های بهداشتی و قرنطینه ای، بیماری ها را در مرکز تولید کاهش می دهد و از آلودگی های ثانویه در مراحل استحصال، فرآوری، نگهداری و حمل و نقل و عرضه محصولات دامی جلوگیری می کند.
به گفته فرجی، می توان با پیشگیری از بیماری ها از بسیاری از هزینه هایی که برای درمان بیماری ها صرف می شود، جلوگیری کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران یکی دیگر از اولویت های این اداره کل را در حوزه اصلاح الگوی مصرف، تقویت امر نظارت بر واحدهای زیر پوشش برای افزایش کیفیت تولید، کاهش ضایعات و استفاده بهینه از نهاده ها با تقویت استقرار سامانه های مدیریت بهداشتی برشمرد.
فرجی اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه های اداره کل دامپزشکی استان تهران برای اصلاح الگوی مصرف، ارایه برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی به بهره وران خدمات دامپزشکی است تا فعالیت آنان را با یافته های علمی روز تجهیز کنیم.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com