60گرم از گوشت مرغ بیش از 2400 تومان

60گرم از گوشت مرغ بیش از 2400 تومان
قیمت تمام شده یک قطعه مرغ زنده وابسته به فاکتورهای متعدد و زیادی است و این فاکتورها دقیقا" از زمان هچ یک جوجه آغاز می شود.
مرغدار با برآیند قیمت روز جوجه یکروزه و با درنظرگرفتن واریته و نژاد آن ؛ اقدام به خرید جوجه یکروزه می نماید . این جوجه پس از هچ و چانه زنی های بین مرغدار و فروشنده و با درنظر گرفتن سود واسطه معامله و پس از پرداخت هزینه حمل و نقل و بیمه جوجه یکروزه وارد سالن می شود.
در شرایط امروز هر قطعه جوجه یکروزه که بین 50 تا 60 گرم وزن دارد با اضافه نمودن قیمت بیمه ، حمل و نقل و ....حداقل حداقل بیش از 2400 تومان تمام می شود و این تازه نقطه شروع ماجراست.
پس از خالی نمودن کامل جوجه ها در هر لحظه و هر ثانیه عددهایی به این 2400 تومان اضافه می شود ، از هزینه ی آب، شکر، پوشال، تمیز نمودن سالن و تجهیزات، ضدعفونی، کارگر، تعمیرات، دارو، واکسن، دان، ذرت، پول چایی و  ... همه و همه بلافاصله پس از جوجه ریزی به قیمت 2400 تومانی اولیه اضافه می شود و این روند روزانه تا 45 الی 50 روز به علت افزایش مصرف دان و تلفات رو به افزونی می رود .
زمانی که تنها 60 گرم از گوشتی که به این مرغ چسبیده است 2400 تومان می باشد آیا واقعا" سخت است پیش بینی قیمت مرغ زنده ؟ آیا رواست که مصرف کننده و مسئولین صرفا باعث و بانی افزایش قیمت مرغ را مرغدار بدانند؟ مطمئنا مرغداران کشور نهایتا نمی توانند بیش از ۸ الی ۱۰ درصد سود داشته باشند اما به علت ناتوانی کنترل قیمت تمام شده در زنجیره های قبلی توسط متولیان؛ چماق این بی تدبیری ها صرفا بر سر مرغداران کوبیده می شود؟ گویی مرغداران حقوق بگیر دولتند و موظف هستند در قبال حقوق دریافتی خود مرغ را به قیمتی تولید کنند که دولت و مردم دوست دارند؟ مگر مرغدارها دوست دارند که ذرت گران و جوجه گران و نفت گران و سویای گران بخرند؟ مگر ارزان می خرند و گران می فروشند؟
اگر مواد اولیه تولید گوشت مرغ ارزان باشد دولت و مردم حق دارند هرگونه گرانی در گوشت مرغ را محکوم کنند. اما زمانی که همه چیز گران است طبعا هزینه تولید افزایش پیدا خواهد کرد. آیا باید غیر از این باشد؟ کدام انسان عاقلی این موضوع را کتمان می کند؟
بنابراین اگر دولت احساس می کند که رزق و درآمد مردم به خرید گوشت مرغ که در حال حاضر ارزان ترین منبع پروتئنی کشور است نمی رسد؛ بهتر از کیسه حمایتی خود را باز کند و همانطور که برای چرخیدن چرخ صنعت خودرو و فروش خودروهای انبار شده اقدام به مطرح نمودن بسته حمایتی نمود؛ از جیب خود مابه التفاوت قیمت مد نظر خود را به مرغدار پرداخت نماید و مرغ را کیلوئی N تومن به دست مردم دهدچرا که مرغدار نمی تواند در سال ۳ بار و آن هم پشت سر هم عهده دار سوبسیدی شود که به آن تحمیل می گردد.
این نوشته را ساده نوشتم تا به سادگی متوجه شوید که این حداقل ممکن برای محاسبات می باشد.
 
نظرات شما
  •  

    مهندس توکلی گفت : ۹۵/۰۵/۱۱

    خدا خیرت بده برادر

    پاسخ...
  •  

    فتحی گفت : ۹۵/۰۵/۱۲

    سودتابستان امسال بین 50 تا 70 درصدبود .سود 10 درصدی راکسی باورنمیکند.

    پاسخ...
  •  

    رضا گفت : ۹۵/۰۵/۱۲

    درود به شرفت.یکی پیدا شد حرف حساب بزنه.الان دارن دلال ها راسی 3 درصد باهامون معامله میکنن این اسمش چیه؟ما نمیگیم شمام نگید نزوله.

    پاسخ...
  •  

    علی گفت : ۹۵/۰۵/۱۲

    جواب فتحی . بنده خودم در تیرماه مرغ را بارگیری نمودم و 9 درصد سود داشته بدون محاسبه اجاره سالن و....

    پاسخ...
  •  
    گفت : ...

    علی گفت : ۹۵/۰۵/۱۲

    سلام بنده اواخر تیرماه مرغ را بارگیری نمودم با 9 درصد سود (و خرید نقدی جوجه و دان و اقلام مورد نیاز)بدون محاسبه اجاره سالن

    پاسخ...
  •  
    گفت : ...

    مرغدار لرستانی گفت : ۹۵/۰۵/۱۳

    فتحی جان باور کن حالت خوش نیست

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com