افزایش ۲۶ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای کرمانشاه
تاریخ، ساعت: 24 فروردین 1404, 10:44ایرنا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: سال گذشته میزان جوجهریزی در مرغداریهای این شهرستان در مقایسه با سال قبل از آن بیش از ۲۶ درصد افزایش یافت.
کامران کریمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته در مجموع حدود هشت میلیون قطعه جوجه ریزی در شهرستان کرمانشاه انجام شد که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۶ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به تولید ۱۴ هزار و ۳۳۵ تن گوشت مرغ در سال گذشته در واحدهای مرغداری این شهرستان افزود: در شهرستان کرمانشاه ۹۳ واحد مرغداری وجود دارد که از این تعداد ۸۷ واحد فعال بو ده و در تلاش هستیم واحدهای راکد را هم به چرخه تولید بازگردانیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه ادامه افزود: در حوزه امور دام در سال گذشته شاهد ثبت ۱۰۰ درصدی تعهدات اشتغالزایی در سامانه رصد اشتغال، ارسال ۲۲۸ پرونده مشاغل خانگی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پرداخت ۶ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان بودیم.
کریمی ادامه داد: نظارت بر سامانه های سماصط (مدیریت اطلاعات صنعت طیور) و بازارگاه، توزیع و تحویل قرص بلوس، نایلون و آجر معدنی به دامداران، همچنین انجام همزمان سازی فحلی برای ۳۵۷ رأس دام سبک، اخذ ۸۸ نمونه خوراک دام و ۱۱ مورد نهاده جهت آنالیز و اخذ استعلام ۳۲۱ نفر از متقاضیان تسهیلات بهزیستی از دیگر اقدامات اداره بهبود تولیدات دامی شهرستان کرمانشاه در سال گذشته است.
به گزارش ایرنا، شهرستان کرمانشاه با دارا بودن ۳۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی بزرگترین شهرستان کشاورزی کشور به شمار می رود.
در این شهرستان سالانه افزون بر ۱۱۲ هزار تن محصولات زیر بخش دام و طیور تولید و روانه بازار مصرف می شود.